I 2015 startede eventyret, og lysten for at gøre hverdagen nemmere for nybagte forældre blev realiseret, da ideen JUNAMA blev bragt i live. JUNAMA vil blive eftertragtet på markedet, netop på grund af dens unikke look, som er fuldendt med brugbarhed og funktionalitet. 

JUNAMA barnevogne vil blive en frontløber med sit moderne design, der til enhver tid sætter kvaliteten og sikkerheden på højsædet.

Produktet er perfekt til forældre, der har et ønske, om at skille sig ud og samtidig være klassiske og sporty. JUNAMA er en sammensætning af produkter der er lavet med omtanke til forældre og barnet, der både byder på høj sikkerhed og komfort.

Junama.dk webshop blev etableret i december 2020, og vi har fortsat har øje for tidens trends og udvikling. 

På siden finder du et stort udvalg af unikke designer klapvogne, barnevogne og autostole af mærket JUNAMA, som passer til jer og jeres barns behov. Vores mål er at være den ledende udbydere i Norden.  Vi er af den overbevisning at alle skal have råd til en lækker designer barnevogn, som skiller sig ud og sætter sit eget præg. Vi prioriterer at kvaliteten og sikkerheden altid er i top. 

Vi værdsætter vores kunders shopping oplevelse i højeste grad, og står derfor altid klar til at besvare jeres eventuelle spørgsmål vedrørende produkter.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password