At købe den perfekte barnevogn

person udgivet af: Team Junama list i: Barnevogne på: comment Kommenter: 0 favorite Hit: 1001

Som terminsdatoen nærmer sig, øges fokusset på det. Barnevogne på gader og stræder fanger din opmærksomhed, og snart er illusionen af nybagte forældre der triller ned ad fortovet med deres nøje udvalgte barnevogn, det eneste som fylder.

Som terminsdatoen nærmer sig, øges fokusset på det. Barnevogne på gader og stræder fanger din opmærksomhed, og snart er illusionen af nybagte forældre der triller ned ad fortovet med deres nøje udvalgte barnevogn, det eneste som fylder.
Googlesøgninger på hvordan man udvælger den perfekte barnevogn fylder dit søgefelt, og inden du ved af det får du et hav af produktbeskrivelser og guides til barnevogne, som skaber stor forvirring. Hos Junama bestræber vi os efter, at lindre denne forvirring.

Du skal vælge en barnevogn, som passer bedst til dine præferencer, og som lever op til dine forventninger. En barnevogn, som passer til din livsstil og økonomi, som lever op til alle lovkrav og som kan holde til alt slags vejr. De vigtigste funktioner du skal kigge efter er barnevognens liggemål, barnevognens mål og vægt og barnevognens hjul. En tommelfingerregel når du undersøger liggemål er, at barnevogne med et liggemål på omkring 80 cm omfatter at dit barn kan ligge udstrakt i barnevognen til barnet er omtrent et år. Herefter vil en større barnevogn være en oplagt løsning. Et liggemål mellem 92-98 cm omfatter, at dit barn kan sove ude indtil barnet er omtrent tre år.
Når du undersøger liggemål er det vigtigt at have in mente, om du vælger at have dit barn sovende i barnevognen i det fri, eller om du udelukkende skal bruge barnevognen som et transportmiddel til din baby. Når det drejer sig om barnevognens mål og vægt, kan du få barnevogne der vejer alt fra 10 kilo.

En stor barnevogn er ikke ensbetydende med en tung barnevogn, da de kan have letvægtsstel som gør, at de er lette at bære. Hvis du skal have din barnevogn ind og ud af bilen, eller op og ned ad trapper, er det vigtigt at tage i betragtning hvor meget din barnevogn bør veje. Det er især vigtigt, at tjekke bremsesystemet. Bremserne skal naturligvis holde til barnevognens vægt. Yderligere er det vigtigt, at undersøge barnevognens hjul. Du kan vælge lufthjul, som giver god affjedring eller punkterfri dæk.
Vi anbefaler svingbare forhjul hvis du bor i byen, da det gør det lettere for dig at trille barnevognen på et fortov eller i butikker. Barnevognen skal kunne køre uden problemer når du skal op og ned af kantsten eller mens du triller vognen på brosten.

Hvis du derimod skal gå på grusveje eller gå ture gennem skoven med din baby, vil større hjul og en stabil affjedring være det bedste valg for dig.

Tags barnevogn
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Januar Februar Marts april Maj Juni Juli august september Oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password